Cím: 9300 Csorna, Hortobágyi utca 13. Telefon: +36706291500

octopus

Professzionális termék. Üveg elemek kültéri kivitelezési munkákhoz emeléséhez és szállításához.

Típus és teherbírás:

 • GL-RN 800 - 800 kg / (8 tapadókoronggal) 

Daru karral felszerelve: kézi elfordítás 360°-ban, 45°-onként rögzíthető, kézi billentés 90°-ig

Alkalmazási terület:

 • A rendkívül alacsony profilja miatt az OKTOPUS® GL-RN800 lehetővé teszi üveg elemek  daruval történő behelyezését az épület fala és az állványzat közötti általában csak 30 cm széles hézagba. Az OKTOPUS® GL-RN  univerzális eszköz az építkezésen. Megfelel az EN 13155 követelményeinek.

Műszaki paraméterek:

 • 2 független vákuum kör
 • minden egyes vákuum kör duplán van biztosítva és integrált vákuum tartállyal rendelkezik
 • integrált vákuum szelepek és töltés mérők  a vákuum funkció és az energiaellátás figyelemmel kíséréséhez
 • vizuális és akusztikus figyelmeztető jelzés, ha eltérés van a beállított értékekhez képest
 • újratölthető, nagy kapacitású akkumulátor hajtja (24V)
 • integrált riasztás alacsony/kimerült energiaellátás esetén
 • a kinyúló karok nagyméretű elemek kezelését is lehetővé teszik
 • az opcionálisan beszerezhető lefújó eszköz megkönnyíti és felgyorsítja a beszívott üveg eltávolítását

Bérlési díja kezelővel együtt: 80 000 Ft+áfa/nap + kiszállási díj

kiszállási díj km függő, Győr és 30 km-es vonzáskörzete díjmentes, azon kívül egyeztetés szükséges.

Kérjen ajánlatot: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Árnyékolóink a hasznosság és praktikum mellett dekoratív kiegészítői lehetnek lakásnak, irodának, szállodák kerthelyiségének vagy éttermek teraszainak. A beépítési követelményekhez és a megrendelő elképzeléséhez igazodva különböző típusú árnyékolókat kínálunk. A napellenző esztétikuma nagyban függ a kiválasztott ponyvától. Textilmintáinkból ki tudja választani milyen színű, mintájú textil illeszkedik leginkább az elképzeléseihez. A szerkezetek színei felár ellenében RAL színskála bármely színében rendelhetők.

külső árnyékolók:

 • redőny
 • zsalúzia
 • könyökkaros napellenző                              
 • veranda árnyékoló
 • lateral szélbiztos oldalfedés

belső árnyékolók:

 • reluxa
 • szalagfüggöny
 • roletta
Redőnyök
 

Az alaptípustól a felső kategóriáig minden fajta redőny megtalálható (külsőtokos, vakolható, ráépíthető redőnyök), melyek különböző igényeket kielégítve (pl. motorizálva, automatizálva) és különböző alapanyagokból rendelhetők meg.

 

 

Rm felsőtokos redőny

Redônyrendszerünk legújabb tagja az R-M Plus fantázia néven forgalomba kerülô intelligens
ablakfeletti redônyrendszer. Az R-M Plus redõnyrendszerünket kiváló minôségben (lásd
CE-jelölés) különbözô méretekben kínáljuk a vásárlóink számára.
Az R-M Plus redônyrendszer elônyei:
• Egyszerû, gyors beépíthetôség
• Vakolható kívülrôl-belülrôl, ezáltal egységessé válik a homlokzattal
• Kiváló a hô- és zajszigeteltsége
• Szúnyogháló rendszere tokozaton belül helyezkedik el, amely utólag is beszerelhetô
• Alkalmazható PVC és alumínium redônyléccel egyaránt
• Mûködtethetô kézi, kurblis – vagy motoros meghajtással is
• A rendszer elônye, hogy univerzális. Szerelhetôsége lehetséges belülrôl, szembôl illetve
alulról egyaránt. Alsó szerelô nyílás kialakítása lehetôvé teszi a 80 mm-es ablakprofilra való
szerelhetôséget.
• Magasfokú mûszaki feltételeink biztosítják számunkra azt a lehetôséget, hogy a ráépített
rendszerünk minden egyes elemét illetve a hozzátartozó vezetôsíneket is fóliázni tudjuk.
Ennek köszönhetôen a redônyrendszerünket az ablakgyártók által is közkedvelt , dekoratív
megjelenésû fokozottan idôjárásálló Pvc-renolit exofol fóliával vonjuk be, amely esztétikai
szempontból sem elhanyagolható.
• Az R-M Plus illesztô profiljai lehetôvé teszik a forgalomban levô nyílászárókhoz való precíz
problémamentes rögzítését.
• R-M Plus ráépített rendszerünk raktárkészletünkrôl rendelhetô fehér és fóliázott /mahagóni,
aranytölgy, dió/ színekben egyaránt.
• A vásárlóink számára minôségi garanciát jelenthet a CE-jelölésünk amely kiterjed a tokozatra, PVC lécre, vezetôsínekre, szigetelésre egyaránt. A megfelelô

Tolópályás szúnyoghálós rendszerek

A tolópályás szúnyoghálós rendszereket általában nagy felületű nyílászároknál alkalmazzuk. A tolópályás rendszerek profiljai extrudált alumíniumból készülnek amelyek garanciát jelentenek a minőségi elvárásainknak. A keret profil egy illetve kétpályás kivitelben készülhet. A profil szempontjából megkülönböztetünk 10x37mm-es illetve 13x62mm-es típust, az előbbinél az ajtóprofil keretből kiemelhető, amely praktikus megoldás a tisztítás, téliesítés és a szállítás szempontjából egyaránt. A szerkezet stabilitását a kiváló alapanyagokból előállított PVC és alumínium alkatrészek biztosítják. A rovarok elleni védelmet az ajtóprofilba húzható szőrkefe garantálja.

Nyílóajtós szúnyoghálós rendszerek

A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, amelyet leginkább bejárati és duplaszárnyú ajtóknál alkalmazunk.A szúnyogháló kerete zsanérok segítségével van a nyílászáróhoz rögzítve. A zsanérok maguktól biztosítják a szúnyogháló azonnali visszazáródását. A teljes, rovarmentes záródást a kereten körben elhelyezett szőrkeféknek köszönhető. A szúnyogháló ajtón középen van egy osztó profil, amely megkönnyíti az ajtó nyitását, alul pedig egy rugdosó profil kerül beépítésre.

Fix szúnyoghálós rendszerek

A legegyszerűbb rovarvédelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, amelynek keretei készülhetnek extrudált alumíniumból illetve PVC-ből egyaránt.. A különböző méretű keretprofiloknak köszönhetően esztétikus kialakítás és sokoldalú felhasználhatóság lehetséges. Rögzítésük történhet fixen csavarozva vagy akár belülről a nyilászáró tokjából egyszerűen kiemelhető rögzítő füles illetve mágneses rőgzitési verzióban is. A háló anyagát tekintve egy kiváló minőségű, sűrű szövésű,szürke színű, tűzálló UV-stabil üvegszálas anyagból készül.

Reluxák

A reluxa a belső árnyékolás egyik legnépszerübb és legrégebb óta eltejedt terméke. Esztétikus megjelenésének, gazdag színválasztékának és nem utolsó sorban praktikusságának, könnyen kezelhetőségének köszönhetően, lakások és irodák közkedvelt belső árnyékolói. A lamellák szélleségtől függően 16mm és 25mm-es alumíniumból többféle kivitelben készülnek. A kivitel szempontjából megkülönböztetünk bowdenes, üvegpálcás valamint gyöngylácos típusuakat amelyek a legkülönbözöbb formájú és speciális  típusú ajtó és ablaknyílásokon is egyaránt alkalmazhatóak.

Üvegpálcás reluxa

Az üvegpálcás reluxa felhúzása és leengedése zsinórral történik, a kívánt pozícióban történő rögzítése egy erre a célra kialakított súlyzár biztosítja, a lamellák elfordítását pedig egy akrilból készült forgatópálca segítségével lehet fokozni. A zsinór és a forgatópálca elhelyezése a szerkezet bármelyik oldalán lehetséges. A rögzítésre a felső sínbe rejtett kihajtható fülű konzollal történik.

ISSO reluxa

A designosabb formájú ISSO reluxa alaptulajdonságai megegyeznek a normál üvegpálcás reluxáéval, azonban a lamellák felhúzását, leeresztését, döntését, a karnis oldalán kivezetett gyöngyzsinór kezelésével lehet szabályozni.

Szalagfüggönyök

Az építőipar fejlődését követve a szalagfüggöny lehetőséget ad a legkülönfélébb ablakformák belsőárnyékolási technikájának megoldására. Cégünk extra szín- és textilválasztékkal áll partnereink rendelkezésére.

Szalagfüggöny

Az irodák és bankok egyik legideálisabb belső árnyékolója a szalagfüggöny, melynek előnye, hogy billenő, bukó és ferde ablakok árnyékolására valamint térelválasztására is kiválóan alkalmazható. Az árnyékoló a gyönylánc segítségével könnyen kezelhető, a lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe. A lamellák széles színválasztéka mellett különböző lamellaszélességet is választhatunk. A karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. A háromszög alakú nyílászárók esetében a karnist úgy kell elhelyeznünk, hogy az a padló vonalához képest egy adott szöget zárjon be.

Napellenzők

könyökkaros napellenzők, pergolák, laterál szélbiztos oldalfedések, függőleges vásznas árnyékolós ablak elé stb

Roletták

A roletta napjaink egyik legnépszerübb és legrégebb óta forgalomban lévő belső árnyékolója. Esztétikai megjelenését a textilia színeinek a  gazdagsága illetve a textilia anyagának strukturája határozza meg. Az textiliák tekintetében megkülönböztetünk a hagyományos vásznak mellett , fényáteresztő és fényzáró anyagokat is egyaránt amelyek a színskála legkülönbözöbb színeiben érhetők el. A roletták szinte minden nyílászáró típusra, legyen ez /Standard ablak, Tetőtéri ablak, Egyedi formáju  ablak/ egyaránt könnyen felszerelhetők. Készülhetnek tokozott nélküli illetve tokozott kivitelben, kezelhetőség szempontjánból megkülönböztetünk kézi müködtetésüeket /rugós,gyönygyláncos/ illetve automatizált müködtetésüeket /motorizáltakat/ 

Konzolos roletta, tokozott roletta, tetőtéri roletta

Zsaluziák

Korunk egyik újfajta, közkedvelt külső-árnyékolástechnikai terméke. Napjainkban is folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, melynek eredményeképpen egyre nagyobb piacot hódít.

C-80-as lamella

C 80-as lamella szélessége 80 mm, formája íves hajlított a két oldalán visszaperemezett alumínium amelynek anyagvastagsága: 0,45 mm.

Z-90-es lamella

Z 90-es lamella szélessége 90mm, formája Z alakú görgőzött a két oldalán visszaperemezett gumilamella tömítéssel csillapított alumínium amelynek anyagvastagsága 0,45mm, ezzel a típussal teljes fényzárás biztosítható.

Zsaluzia

Az alumínium zsaluzia árnyékolástechnika egyik legdesignosabb és leggyorsabban feljlödő terméke, amely különlegesen modern megjelenést kölcsönöz, középületek, irodák, ipari épületek és családi házak számára. A lamellák fokozatmentes dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a helyiségbe beáramló fény erősségét .A lamellák lakozásának és felületeinek korszerű kialakításának köszönhetően jól tűrik az időjárás viszontagságait, tovább tartják meg eredeti színeiket illetve nem utolsó sorban könnyen tisztíthatóak. A lamellák típusai készülhetnek C-80-as peremezett és peremezetlen kialakítással illetve nagyobb igénybevétel esetén a Z-90-es formájú lamella alkalmazható . Az árnyékoló megvezetése történhet alumínium vezetősínnel, bovdenes feszítőszállal vagy vezetősínnel és bovdenes feszítőszállal egyaránt. Zsaluzia működtetése történhet kézi kardáncsuklós hajtókarral illetve a magasabb szintű igényeket kielégítve motoros működtetéssel.

Ablakpárkányaink német alapanyagból készülnek, speciális extrudálási technológiával. Fehértől eltérő színű párkányok a Ral színskálának megfelelő vagy különböző fajtájú fautánzatú színben is rendelhetők. Kívülre színes párkány nem szerelhető!

 

Beltérre választható pozdorja ablakkönyöklő is, az alábbi színekben:

-márvány, -schladming, -cseresznye, -bükk, -aranytölgy, -sötéttölgy, -méz, -alumínium, -natúr tölgy, -fehér

Külső könyöklők akár egyéni színben is. Extrudál vagy hajlított alumínium lemezből.

Tekercs és 6m szálas takaróprofilok
Szélesség/ Megnevezés /Hossz/ Szín
30 mm Öntapadós takaróprofil 15/15 100 m fehér
50 mm Öntapadós takaróprofil hajlítható 25/25 100 m fehér
70 mm Öntapadós takaróprofil hajlítható 35/35 100 m fehér
A fenti tételek (30,50mm) nem öntapadós kivitelben is megtalálhatók raktárkészletünkön
Szélesség /Megnevezés/ Hossz /Szín
30 mm Öntapadós takaróprofil hajlítható 15/15 gumiszegéllyel 100 m fehér
50 mm Öntapadós takaróprofil hajlítható 25/25 gumiszegéllyel 100 m fehér
70 mm Öntapadós takaróprofil hajlítható 35/35 gumiszegéllyel 100 m fehér
Szélesség/ Megnevezés/ Hossz/ Szín
30 mm Takaróprofil hajlítható 15/15 6 m fehér
50 mm Takaróprofil hajlítható 25/25 6 m fehér
70 mm Takaróprofil hajlítható 35/35 6 m fehér
100 mm Takaróprofil hajlítható 50/50 6 m fehér
30 mm Takaróprofil hajlítható 15/15 6 m aranytölgy
50 mm Takaróprofil hajlítható 25/25 6 m aranytölgy
70 mm Takaróprofil hajlítható 35/35 6 m aranytölgy
100 mm Takaróprofil hajlítható 50/50 6 m aranytölgy
30 mm Takaróprofil hajlítható 15/15 6 m egyedi
50 mm Takaróprofil hajlítható 25/25 6 m egyedi
70 mm Takaróprofil hajlítható 35/35 6 m egyedi
100 mm Takaróprofil hajlítható 50/50 6 m egyedi
70 mm 120° takaróprofil 20/35 6 m fehér
100 mm 120° takaróprofil 20/35 6 m aranytölgy

Aluperemes szúnyogháló profil Fix Al ISSO Extrudált  SLIM
Sarokműanyag ISSO extrudált belső
Sarokműanyag ISSO extrudált külső
FE ráfordítós rigli 0-30 mm
Szerelőfogantyú
Gumi  ø 4,2
"PVC Fix
18 x 32" Fix PVC 18 x 32
Sarokműanyag 17x32 külső
FE rögzítőcsipesz - I
Kiegészítők
Rovarháló szúnyogháló (0,8; 1; 1,2; 1,5m – 30 vagy 50m tek.)
 

Készletről azonnal megvárásolható termékek:

 • fehér légkamrás párkány végzáróval
 • szúnyogháló profilok és alkatrész
 • takaró lemez
 • FM343 Illbruck purhab
 • ME500 és ME300 szalagok
 • EPDM fólia
 • purhabpisztoly
 • purhab lemosó
 • karbantartó olaj spay
 • akryl szilikon
 • neutrális szilikon
 • tokrögzítő csavar
 • opel csavar
 • faforgácslap csavar
 • önfúró csavar
 • szike
 • szikepenge

illbruck

Műanyag vagy alumínium profilból készítjük télikertjeinket, polikarbonát, üveg vagy szigetelt tetőszerkezettel.

,, Ahány ház annyi szokás”, így beszéljenek a képek helyettünk:

henc3henc4

KISBÉR 7KISBÉR 15

kópháza3S3600002

S3600010S3600011 2

S3600014 2tk2

tk5tk7

tk8tk9

 

Árnyékolóink a hasznosság és praktikum mellett dekoratív kiegészítői lehetnek lakásnak, irodának, szállodák kerthelyiségének vagy éttermek teraszainak. A beépítési követelményekhez és a megrendelő elképzeléséhez igazodva különböző típusú árnyékolókat kínálunk. A napellenző esztétikuma nagyban függ a kiválasztott ponyvától. Textilmintáinkból ki tudja választani milyen színű, mintájú textil illeszkedik leginkább az elképzeléseihez. A szerkezetek színei felár ellenében RAL színskála bármely színében rendelhetők.

külső árnyékolók:

 • redőny
 • zsalúzia
 • könyökkaros napellenző                              
 • veranda árnyékoló
 • lateral szélbiztos oldalfedés

belső árnyékolók:

 • reluxa
 • szalagfüggöny
 • roletta
 
Redőnyök
 

Az alaptípustól a felső kategóriáig minden fajta redőny megtalálható (külsőtokos, vakolható, ráépíthető redőnyök), melyek különböző igényeket kielégítve (pl. motorizálva, automatizálva) és különböző alapanyagokból rendelhetők meg.

 

Rm felsőtokos redőny

Redônyrendszerünk legújabb tagja az R-M Plus fantázia néven forgalomba kerülô intelligens
ablakfeletti redônyrendszer. Az R-M Plus redõnyrendszerünket kiváló minôségben (lásd
CE-jelölés) különbözô méretekben kínáljuk a vásárlóink számára.
Az R-M Plus redônyrendszer elônyei:
• Egyszerû, gyors beépíthetôség
• Vakolható kívülrôl-belülrôl, ezáltal egységessé válik a homlokzattal
• Kiváló a hô- és zajszigeteltsége
• Szúnyogháló rendszere tokozaton belül helyezkedik el, amely utólag is beszerelhetô
• Alkalmazható PVC és alumínium redônyléccel egyaránt
• Mûködtethetô kézi, kurblis – vagy motoros meghajtással is
• A rendszer elônye, hogy univerzális. Szerelhetôsége lehetséges belülrôl, szembôl illetve
alulról egyaránt. Alsó szerelô nyílás kialakítása lehetôvé teszi a 80 mm-es ablakprofilra való
szerelhetôséget.
• Magasfokú mûszaki feltételeink biztosítják számunkra azt a lehetôséget, hogy a ráépített
rendszerünk minden egyes elemét illetve a hozzátartozó vezetôsíneket is fóliázni tudjuk.
Ennek köszönhetôen a redônyrendszerünket az ablakgyártók által is közkedvelt , dekoratív
megjelenésû fokozottan idôjárásálló Pvc-renolit exofol fóliával vonjuk be, amely esztétikai
szempontból sem elhanyagolható.
• Az R-M Plus illesztô profiljai lehetôvé teszik a forgalomban levô nyílászárókhoz való precíz
problémamentes rögzítését.
• R-M Plus ráépített rendszerünk raktárkészletünkrôl rendelhetô fehér és fóliázott /mahagóni,
aranytölgy, dió/ színekben egyaránt.
• A vásárlóink számára minôségi garanciát jelenthet a CE-jelölésünk amely kiterjed a tokozatra, PVC lécre, vezetôsínekre, szigetelésre egyaránt. A megfelelô

Tolópályás szúnyoghálós rendszerek

A tolópályás szúnyoghálós rendszereket általában nagy felületű nyílászároknál alkalmazzuk. A tolópályás rendszerek profiljai extrudált alumíniumból készülnek amelyek garanciát jelentenek a minőségi elvárásainknak. A keret profil egy illetve kétpályás kivitelben készülhet. A profil szempontjából megkülönböztetünk 10x37mm-es illetve 13x62mm-es típust, az előbbinél az ajtóprofil keretből kiemelhető, amely praktikus megoldás a tisztítás, téliesítés és a szállítás szempontjából egyaránt. A szerkezet stabilitását a kiváló alapanyagokból előállított PVC és alumínium alkatrészek biztosítják. A rovarok elleni védelmet az ajtóprofilba húzható szőrkefe garantálja.

Nyílóajtós szúnyoghálós rendszerek

A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, amelyet leginkább bejárati és duplaszárnyú ajtóknál alkalmazunk.A szúnyogháló kerete zsanérok segítségével van a nyílászáróhoz rögzítve. A zsanérok maguktól biztosítják a szúnyogháló azonnali visszazáródását. A teljes, rovarmentes záródást a kereten körben elhelyezett szőrkeféknek köszönhető. A szúnyogháló ajtón középen van egy osztó profil, amely megkönnyíti az ajtó nyitását, alul pedig egy rugdosó profil kerül beépítésre.

Fix szúnyoghálós rendszerek

A legegyszerűbb rovarvédelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, amelynek keretei készülhetnek extrudált alumíniumból illetve PVC-ből egyaránt.. A különböző méretű keretprofiloknak köszönhetően esztétikus kialakítás és sokoldalú felhasználhatóság lehetséges. Rögzítésük történhet fixen csavarozva vagy akár belülről a nyilászáró tokjából egyszerűen kiemelhető rögzítő füles illetve mágneses rőgzitési verzióban is. A háló anyagát tekintve egy kiváló minőségű, sűrű szövésű,szürke színű, tűzálló UV-stabil üvegszálas anyagból készül.

Reluxák

A reluxa a belső árnyékolás egyik legnépszerübb és legrégebb óta eltejedt terméke. Esztétikus megjelenésének, gazdag színválasztékának és nem utolsó sorban praktikusságának, könnyen kezelhetőségének köszönhetően, lakások és irodák közkedvelt belső árnyékolói. A lamellák szélleségtől függően 16mm és 25mm-es alumíniumból többféle kivitelben készülnek. A kivitel szempontjából megkülönböztetünk bowdenes, üvegpálcás valamint gyöngylácos típusuakat amelyek a legkülönbözöbb formájú és speciális  típusú ajtó és ablaknyílásokon is egyaránt alkalmazhatóak.

Üvegpálcás reluxa

Az üvegpálcás reluxa felhúzása és leengedése zsinórral történik, a kívánt pozícióban történő rögzítése egy erre a célra kialakított súlyzár biztosítja, a lamellák elfordítását pedig egy akrilból készült forgatópálca segítségével lehet fokozni. A zsinór és a forgatópálca elhelyezése a szerkezet bármelyik oldalán lehetséges. A rögzítésre a felső sínbe rejtett kihajtható fülű konzollal történik.

ISSO reluxa

A designosabb formájú ISSO reluxa alaptulajdonságai megegyeznek a normál üvegpálcás reluxáéval, azonban a lamellák felhúzását, leeresztését, döntését, a karnis oldalán kivezetett gyöngyzsinór kezelésével lehet szabályozni.

Szalagfüggönyök

Az építőipar fejlődését követve a szalagfüggöny lehetőséget ad a legkülönfélébb ablakformák belsőárnyékolási technikájának megoldására. Cégünk extra szín- és textilválasztékkal áll partnereink rendelkezésére.

Szalagfüggöny

Az irodák és bankok egyik legideálisabb belső árnyékolója a szalagfüggöny, melynek előnye, hogy billenő, bukó és ferde ablakok árnyékolására valamint térelválasztására is kiválóan alkalmazható. Az árnyékoló a gyönylánc segítségével könnyen kezelhető, a lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe. A lamellák széles színválasztéka mellett különböző lamellaszélességet is választhatunk. A karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. A háromszög alakú nyílászárók esetében a karnist úgy kell elhelyeznünk, hogy az a padló vonalához képest egy adott szöget zárjon be.

Napellenzők

könyökkaros napellenzők, pergolák, laterál szélbiztos oldalfedések, függőleges vásznas árnyékolós ablak elé stb

Roletták

A roletta napjaink egyik legnépszerübb és legrégebb óta forgalomban lévő belső árnyékolója. Esztétikai megjelenését a textilia színeinek a  gazdagsága illetve a textilia anyagának strukturája határozza meg. Az textiliák tekintetében megkülönböztetünk a hagyományos vásznak mellett , fényáteresztő és fényzáró anyagokat is egyaránt amelyek a színskála legkülönbözöbb színeiben érhetők el. A roletták szinte minden nyílászáró típusra, legyen ez /Standard ablak, Tetőtéri ablak, Egyedi formáju  ablak/ egyaránt könnyen felszerelhetők. Készülhetnek tokozott nélküli illetve tokozott kivitelben, kezelhetőség szempontjánból megkülönböztetünk kézi müködtetésüeket /rugós,gyönygyláncos/ illetve automatizált müködtetésüeket /motorizáltakat/ 

Konzolos roletta, tokozott roletta, tetőtéri roletta

Zsaluziák

Korunk egyik újfajta, közkedvelt külső-árnyékolástechnikai terméke. Napjainkban is folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, melynek eredményeképpen egyre nagyobb piacot hódít.

C-80-as lamella

C 80-as lamella szélessége 80 mm, formája íves hajlított a két oldalán visszaperemezett alumínium amelynek anyagvastagsága: 0,45 mm.

Z-90-es lamella

Z 90-es lamella szélessége 90mm, formája Z alakú görgőzött a két oldalán visszaperemezett gumilamella tömítéssel csillapított alumínium amelynek anyagvastagsága 0,45mm, ezzel a típussal teljes fényzárás biztosítható.

Zsaluzia

Az alumínium zsaluzia árnyékolástechnika egyik legdesignosabb és leggyorsabban feljlödő terméke, amely különlegesen modern megjelenést kölcsönöz, középületek, irodák, ipari épületek és családi házak számára. A lamellák fokozatmentes dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a helyiségbe beáramló fény erősségét .A lamellák lakozásának és felületeinek korszerű kialakításának köszönhetően jól tűrik az időjárás viszontagságait, tovább tartják meg eredeti színeiket illetve nem utolsó sorban könnyen tisztíthatóak. A lamellák típusai készülhetnek C-80-as peremezett és peremezetlen kialakítással illetve nagyobb igénybevétel esetén a Z-90-es formájú lamella alkalmazható . Az árnyékoló megvezetése történhet alumínium vezetősínnel, bovdenes feszítőszállal vagy vezetősínnel és bovdenes feszítőszállal egyaránt. Zsaluzia működtetése történhet kézi kardáncsuklós hajtókarral illetve a magasabb szintű igényeket kielégítve motoros működtetéssel.

 

 

 

 

 

 

hörmann

Miért érdemesHörmann garázskaput választani?

 • Minőség:A Hörmann vállalat 85 éves fennállása óta őrzi a német munkamorált és precizitást. A minőségi alapanyagok, csaknem 1 évszázados tapasztalattal és optimalizált gyártási folyamat miatt Európa piacvezető gyártója, több mint 20 millió legyártott kapuval.
 • Élettartam: Kiemelten figyelünk arra, hogy megóvjuk garázskapuinkat a természeti hatásoktól. A kapuk tokjának aljára műanyag betétet helyezünk, ami hosszan védi a kaput a lehetséges rozsdásodási károktól, akár hosszan tartó nedves hatás esetén is. Mivel építkezés vagy felújítás során senki nem rövid távra tervez, valamennyi Hörmann garázskapura 10 éves garanciát vállalunk.
 • Biztonság:A piacon egyedülálló módon csak a Hörmann motoros szekcionált garázskapuk rendelkeznek WK2 betörés biztonsági tanúsítvánnyal. Ezen felül csak a Hörmann motorokban található automatikus reteszelés, ami a kapu zárt helyzetében plusz zárási pontot jelent, még inkább növelve ezzel a biztonságot.

Ablakpárkányaink német alapanyagból készülnek, speciális extrudálási technológiával. Fehértől eltérő színű párkányok a Ral színskálának megfelelő vagy különböző fajtájú fautánzatú színben is rendelhetők. Kívülre színes párkány nem szerelhető!

Beltérre választható pozdorja ablakkönyöklő is, az alábbi színekben:

-márvány, -schladming, -cseresznye, -bükk, -aranytölgy, -sötéttölgy, -méz, -alumínium, -natúr tölgy, -fehér

Külső könyöklők akár egyéni színben is. Extrudál vagy hajlított alumínium lemezből.

 

Aluperemes szúnyogháló profil Fix Al ISSO Extrudált  SLIM
Sarokműanyag ISSO extrudált belső
Sarokműanyag ISSO extrudált külső
FE ráfordítós rigli 0-30 mm
Szerelőfogantyú
Gumi  ø 4,2
Fix PVC profil 18 x 32
Sarokműanyag 17x32 külső
FE rögzítőcsipesz
Rovarháló szúnyogháló (0,8; 1; 1,2; 1,5m – 30 m/tekercs)


 

 

 

 

 

 

Képgaléria

 

Please publish modules in offcanvas position.