Cím: 9300 Csorna, Hortobágyi utca 13. Telefon: +36706291500

 

Árnyékolóink a hasznosság és praktikum mellett dekoratív kiegészítői lehetnek lakásnak, irodának, szállodák kerthelyiségének vagy éttermek teraszainak. A beépítési követelményekhez és a megrendelő elképzeléséhez igazodva különböző típusú árnyékolókat kínálunk. A napellenző esztétikuma nagyban függ a kiválasztott ponyvától. Textilmintáinkból ki tudja választani milyen színű, mintájú textil illeszkedik leginkább az elképzeléseihez. A szerkezetek színei felár ellenében RAL színskála bármely színében rendelhetők.

külső árnyékolók:

  • redőny
  • zsalúzia
  • könyökkaros napellenző                              
  • veranda árnyékoló
  • lateral szélbiztos oldalfedés

belső árnyékolók:

  • reluxa
  • szalagfüggöny
  • roletta
 
Redőnyök
 

Az alaptípustól a felső kategóriáig minden fajta redőny megtalálható (külsőtokos, vakolható, ráépíthető redőnyök), melyek különböző igényeket kielégítve (pl. motorizálva, automatizálva) és különböző alapanyagokból rendelhetők meg.

 

Rm felsőtokos redőny

Redônyrendszerünk legújabb tagja az R-M Plus fantázia néven forgalomba kerülô intelligens
ablakfeletti redônyrendszer. Az R-M Plus redõnyrendszerünket kiváló minôségben (lásd
CE-jelölés) különbözô méretekben kínáljuk a vásárlóink számára.
Az R-M Plus redônyrendszer elônyei:
• Egyszerû, gyors beépíthetôség
• Vakolható kívülrôl-belülrôl, ezáltal egységessé válik a homlokzattal
• Kiváló a hô- és zajszigeteltsége
• Szúnyogháló rendszere tokozaton belül helyezkedik el, amely utólag is beszerelhetô
• Alkalmazható PVC és alumínium redônyléccel egyaránt
• Mûködtethetô kézi, kurblis – vagy motoros meghajtással is
• A rendszer elônye, hogy univerzális. Szerelhetôsége lehetséges belülrôl, szembôl illetve
alulról egyaránt. Alsó szerelô nyílás kialakítása lehetôvé teszi a 80 mm-es ablakprofilra való
szerelhetôséget.
• Magasfokú mûszaki feltételeink biztosítják számunkra azt a lehetôséget, hogy a ráépített
rendszerünk minden egyes elemét illetve a hozzátartozó vezetôsíneket is fóliázni tudjuk.
Ennek köszönhetôen a redônyrendszerünket az ablakgyártók által is közkedvelt , dekoratív
megjelenésû fokozottan idôjárásálló Pvc-renolit exofol fóliával vonjuk be, amely esztétikai
szempontból sem elhanyagolható.
• Az R-M Plus illesztô profiljai lehetôvé teszik a forgalomban levô nyílászárókhoz való precíz
problémamentes rögzítését.
• R-M Plus ráépített rendszerünk raktárkészletünkrôl rendelhetô fehér és fóliázott /mahagóni,
aranytölgy, dió/ színekben egyaránt.
• A vásárlóink számára minôségi garanciát jelenthet a CE-jelölésünk amely kiterjed a tokozatra, PVC lécre, vezetôsínekre, szigetelésre egyaránt. A megfelelô

Tolópályás szúnyoghálós rendszerek

A tolópályás szúnyoghálós rendszereket általában nagy felületű nyílászároknál alkalmazzuk. A tolópályás rendszerek profiljai extrudált alumíniumból készülnek amelyek garanciát jelentenek a minőségi elvárásainknak. A keret profil egy illetve kétpályás kivitelben készülhet. A profil szempontjából megkülönböztetünk 10x37mm-es illetve 13x62mm-es típust, az előbbinél az ajtóprofil keretből kiemelhető, amely praktikus megoldás a tisztítás, téliesítés és a szállítás szempontjából egyaránt. A szerkezet stabilitását a kiváló alapanyagokból előállított PVC és alumínium alkatrészek biztosítják. A rovarok elleni védelmet az ajtóprofilba húzható szőrkefe garantálja.

Nyílóajtós szúnyoghálós rendszerek

A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, amelyet leginkább bejárati és duplaszárnyú ajtóknál alkalmazunk.A szúnyogháló kerete zsanérok segítségével van a nyílászáróhoz rögzítve. A zsanérok maguktól biztosítják a szúnyogháló azonnali visszazáródását. A teljes, rovarmentes záródást a kereten körben elhelyezett szőrkeféknek köszönhető. A szúnyogháló ajtón középen van egy osztó profil, amely megkönnyíti az ajtó nyitását, alul pedig egy rugdosó profil kerül beépítésre.

Fix szúnyoghálós rendszerek

A legegyszerűbb rovarvédelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, amelynek keretei készülhetnek extrudált alumíniumból illetve PVC-ből egyaránt.. A különböző méretű keretprofiloknak köszönhetően esztétikus kialakítás és sokoldalú felhasználhatóság lehetséges. Rögzítésük történhet fixen csavarozva vagy akár belülről a nyilászáró tokjából egyszerűen kiemelhető rögzítő füles illetve mágneses rőgzitési verzióban is. A háló anyagát tekintve egy kiváló minőségű, sűrű szövésű,szürke színű, tűzálló UV-stabil üvegszálas anyagból készül.

Reluxák

A reluxa a belső árnyékolás egyik legnépszerübb és legrégebb óta eltejedt terméke. Esztétikus megjelenésének, gazdag színválasztékának és nem utolsó sorban praktikusságának, könnyen kezelhetőségének köszönhetően, lakások és irodák közkedvelt belső árnyékolói. A lamellák szélleségtől függően 16mm és 25mm-es alumíniumból többféle kivitelben készülnek. A kivitel szempontjából megkülönböztetünk bowdenes, üvegpálcás valamint gyöngylácos típusuakat amelyek a legkülönbözöbb formájú és speciális  típusú ajtó és ablaknyílásokon is egyaránt alkalmazhatóak.

Üvegpálcás reluxa

Az üvegpálcás reluxa felhúzása és leengedése zsinórral történik, a kívánt pozícióban történő rögzítése egy erre a célra kialakított súlyzár biztosítja, a lamellák elfordítását pedig egy akrilból készült forgatópálca segítségével lehet fokozni. A zsinór és a forgatópálca elhelyezése a szerkezet bármelyik oldalán lehetséges. A rögzítésre a felső sínbe rejtett kihajtható fülű konzollal történik.

ISSO reluxa

A designosabb formájú ISSO reluxa alaptulajdonságai megegyeznek a normál üvegpálcás reluxáéval, azonban a lamellák felhúzását, leeresztését, döntését, a karnis oldalán kivezetett gyöngyzsinór kezelésével lehet szabályozni.

Szalagfüggönyök

Az építőipar fejlődését követve a szalagfüggöny lehetőséget ad a legkülönfélébb ablakformák belsőárnyékolási technikájának megoldására. Cégünk extra szín- és textilválasztékkal áll partnereink rendelkezésére.

Szalagfüggöny

Az irodák és bankok egyik legideálisabb belső árnyékolója a szalagfüggöny, melynek előnye, hogy billenő, bukó és ferde ablakok árnyékolására valamint térelválasztására is kiválóan alkalmazható. Az árnyékoló a gyönylánc segítségével könnyen kezelhető, a lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe. A lamellák széles színválasztéka mellett különböző lamellaszélességet is választhatunk. A karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. A háromszög alakú nyílászárók esetében a karnist úgy kell elhelyeznünk, hogy az a padló vonalához képest egy adott szöget zárjon be.

Napellenzők

könyökkaros napellenzők, pergolák, laterál szélbiztos oldalfedések, függőleges vásznas árnyékolós ablak elé stb

Roletták

A roletta napjaink egyik legnépszerübb és legrégebb óta forgalomban lévő belső árnyékolója. Esztétikai megjelenését a textilia színeinek a  gazdagsága illetve a textilia anyagának strukturája határozza meg. Az textiliák tekintetében megkülönböztetünk a hagyományos vásznak mellett , fényáteresztő és fényzáró anyagokat is egyaránt amelyek a színskála legkülönbözöbb színeiben érhetők el. A roletták szinte minden nyílászáró típusra, legyen ez /Standard ablak, Tetőtéri ablak, Egyedi formáju  ablak/ egyaránt könnyen felszerelhetők. Készülhetnek tokozott nélküli illetve tokozott kivitelben, kezelhetőség szempontjánból megkülönböztetünk kézi müködtetésüeket /rugós,gyönygyláncos/ illetve automatizált müködtetésüeket /motorizáltakat/ 

Konzolos roletta, tokozott roletta, tetőtéri roletta

Zsaluziák

Korunk egyik újfajta, közkedvelt külső-árnyékolástechnikai terméke. Napjainkban is folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, melynek eredményeképpen egyre nagyobb piacot hódít.

C-80-as lamella

C 80-as lamella szélessége 80 mm, formája íves hajlított a két oldalán visszaperemezett alumínium amelynek anyagvastagsága: 0,45 mm.

Z-90-es lamella

Z 90-es lamella szélessége 90mm, formája Z alakú görgőzött a két oldalán visszaperemezett gumilamella tömítéssel csillapított alumínium amelynek anyagvastagsága 0,45mm, ezzel a típussal teljes fényzárás biztosítható.

Zsaluzia

Az alumínium zsaluzia árnyékolástechnika egyik legdesignosabb és leggyorsabban feljlödő terméke, amely különlegesen modern megjelenést kölcsönöz, középületek, irodák, ipari épületek és családi házak számára. A lamellák fokozatmentes dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a helyiségbe beáramló fény erősségét .A lamellák lakozásának és felületeinek korszerű kialakításának köszönhetően jól tűrik az időjárás viszontagságait, tovább tartják meg eredeti színeiket illetve nem utolsó sorban könnyen tisztíthatóak. A lamellák típusai készülhetnek C-80-as peremezett és peremezetlen kialakítással illetve nagyobb igénybevétel esetén a Z-90-es formájú lamella alkalmazható . Az árnyékoló megvezetése történhet alumínium vezetősínnel, bovdenes feszítőszállal vagy vezetősínnel és bovdenes feszítőszállal egyaránt. Zsaluzia működtetése történhet kézi kardáncsuklós hajtókarral illetve a magasabb szintű igényeket kielégítve motoros működtetéssel.

 

 

 

 

 

 

Képgaléria

 

Please publish modules in offcanvas position.