Műanyag nyílászárók

Üdvözöljük a magasabb osztályban!

Csornai üzletünkben olyan nyílászárókat értékesítünk, melyek teljes mértékben megfelelnek a mai kor igényeinek, elvárásainak.

Mobirise Website Builder

Prestige 76 AD (Kömmerling 76 AD)

Ideális választás lehet mind azoknak , akik megbízható minőségű, kedvező ár-érték arányú technológiát keresnek, legyen szó új építésű házakról, akár lakásfelújításról. A háromrétegű ( feláras ) üvegezés esetén a profil alkalmas 44 mm-es hőszigetelt üveg befogadására, amely kiváló tényezőt eredményez ( Ug 0,6 W=m2K ).

Mobirise Website Builder

Prestige 76 MD (Kömmerling 76 MD)

A piac legjobb ár-érték arányú terméke. Középtömítésének és részletesen megtervezett kamra geometriájának köszönhetően, a 80 mm- feletti beépítési mélységű nyílászárókra jellemző hőátbocsátási tényezőkkel bír.Kiváló választás családi házak, vagy alacsony költséggel fenntartható épületek nyílászáróinak.A háromrétegű ( feláras ) üvegezés esetén a profil alkalmas 44 mm-es hőszigetelt üveg befogadására, amely kiváló tényezőt eredményez ( Ug 0,6 W=m2K ).Erős műszaki megoldásai mellett a megjelenését letisztult , elegánsan szögletes formavilág jellemzi, ami jó választás lehet a jelen trendjének megfelelően.

Mobirise Website Builder

Prestige 88 MD (Kömmerling 88 MD) 

A műanyag ablakok legújabb generációja. Passzív és alacsony energia igényű házak nyílászárója. A KÖMMERLING 88MD egy új profilgeneráció 88 mm beépítési mélységgel.A formatervezett és kiváló paraméterekkel rendelkező nyílászáró megbízhatóságával, kitartásával és stabilitásával egy életen keresztül óvja Önt és családját. Üvegezése alapesetben is 48 mm vastag meleg peremes hőszigetelt üveg ( Ug=0,5 W/m2K ). Az aluburkolatos megoldása egyedi, impozáns és modern megjelenést biztosít.

Mobirise Website Builder

Kézi működtetésű toló

Mindegyik profilrendszerben elérhető, ablaktokból és kizárólag széles, erősített szárnyprofilból készül. Ideális választás lehet kisebb erkélyek, teraszok esetén. A kézi működtetésű vasalat révén a legkedvezőbb árú toló megoldás. Emellett a szokványos bukó-nyíló ablakokhoz hasonlóan kezelhető

Mobirise Website Builder

Komfortműködtetésű toló-bukó

Szintén mindegyik profilrendszerben elérhető. Ideális választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.

Mobirise Website Builder

Emelőtoló PremiDoor 88

Az emelőtoló rendszer világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatóak. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet: megnyitja a lakóteret anélkül, hogy termetes ajtók állnának az útban. Ezen túl az extrém alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja, így a botlás veszélye elkerülhető. A méretekhez képest karcsú szerkezet nagy üvegfelületeket és ez által a lehető legnagyobb fénybeáramlást biztosítja.

Mobirise Website Builder

Prestige 76 AD (Kömmerling 76 AD) Bejárati ajtó

Ideális választás lehet mind azoknak , akik megbízható minőségű, kedvező ár-érték arányú technológiát keresnek, legyen szó új építésű házakról, akár lakásfelújításról. A háromrétegű ( feláras ) üvegezés esetén a profil alkalmas 44 mm-es hőszigetelt üveg befogadására, amely kiváló tényezőt eredményez ( Ug 0,6 W=m2K ). Erős műszaki megoldásai mellett a megjelenését letisztult , elegánsan szögletes formavilág jellemzi, ami jó választás lehet a jelen trendjének megfelelően.

Mobirise Website Builder

Fóliázott felület

Három alapszín: aranytölgy, antracit, dió és 50 extra szín

Mobirise Website Builder

Aluburkolatos felület

RAL színskála szerint

A Horizont PS profil és Roto vasalat biztosítja a kiváló minőségű alapanyagot, új technológiás gépeinkkel pedig garantáljuk a magas minőségű gyártást.

Profilválasztékunk:
7 kamrás profilunk a Penta+
8 kamrás profilunk a Space

Horizont PS Penta Plus

Ez a profilrendszer egy magasabb kategóriát képvisel a többlégkamrás ablakok közt.

Ideális megoldást biztosít a jelenlegi építkezők és befektetők körében, továbbá biztosítja a végtermék magas értékét.

A rendszer alapméretei:
- 75 mm tok
- 80 mm szárny
- hő izoláció Uf 1,08 W.m-2.K-1
- 24-40 mm üveghasználat
- az erkélyajtó szárnyszélessége lehetővé teszi az átmenő kilincs használatát

Mobirise Website Builder
Horizont PS SPACE 8

A jövőnek létrehozva!

Minden az ön igényei szerint lett kialakítva, a tökéletességre törekedve.

A rendszer alapméretei:
- 90 mm tok
- 90 mm szárny
- hő izoláció Uf 0,9 W.m-2.K-1
- 36-52 mm üveghasználat
- utólagos kamraszigetelés lehetősége adott
- teljes körű harmadik tömítés
Mobirise Website Builder

További választható nyílászáróink

- alumínium: hőhidas, hőhídmentes
- tűzgátló ajtók
- beltéri ajtók

ELÉRHETŐSÉG

Viko Bau Hungary Kft.
9300 Csorna, Hortobágyi utca 13.
Email: info@vikokft.hu
Telefon: +36703211484


NYITVATARTÁS

Hétfő 7:00-16:30
Kedd 7:00-16:30
Szerda 7:00-17:00
Csütörtök 7:00-16:30
Péntek 7:00-16:00
Szombat: Egyeztetett időpontban

Free AI Website Creator